battlax adventurecross ax41

UTAZÁS HATÁROK NÉLKÜL A BATTLAX ADVENTURECROSS AX41 GUMIVAL

Részletes tájékoztatás
a Bridgestone
terepabroncsok legújabb eredményeiről.

A Battlax Adventurecross AX41 egy Trail Off-Road típusú terepabroncs a Bridgestone-tól. Bármilyen úton elindulhatsz vele – élvezetes lesz az utazás akár az ismeretlenbe is!

Az új futófelület-mintázat nevéből is látszik, hogy a Battlax Adventurecross AX41 a Bridgestone szabványos „terepjáró-közúti” kategória Battlax technológiában fellelhető szaktudásának és a Battlecross széria Off-road világából származó, legkorszerűbb blokkpozícionálási lehetőségeknek az eredeti egyesítése.

Az AX41 ötletes blokk-konstrukcióval és -elhelyezéssel biztosítja a megfelelő közúti és terepteljesítményt, tartósságot és stabilitást. A Bridgestone Battlax Adventurecross AX41 gumiabroncs új szintet jelöl ki a terepen való vezetési teljesítmény terén.

MŰSZAKI SZEMPONTOK

Nagy keresztmetszeti terület és kis dőléshossz alkalmazása: 30%-kal nagyobb keresztmetszeti terület az A41-hez képest. Rövidebb dőléshossz, amely a kerékátmérővel és a kerület mentén elhelyezkedő blokkok számával együtt növekszik.

A gumiabroncs méreteinek áttervezése növeli az abroncson lévő blokkok számát.

A keverék merevségének és szilárdságának együttes növelése a Battlax Adventure A41 terepjáró-közúti gumihoz képest, biztosítva a tartósság és a terepteljesítmény egyensúlyát.

Rendellenes kopást gátló Anti-Irregular Wear technológia: az A-IW technológia a fékezéskor fellépő blokkdeformáció csökkentésének köszönhetően biztosítja az első és hátsó él kopásának csökkentését a blokk záróélénél. Az új blokkprofil csökkenti a deformációt és biztosítja a gumiabroncs tartósságát.

ÜZEMI TELJESÍTMÉNY

TERMÉKVÁLASZTÉK

* UM alkalmazás: tömlős típusú felni esetén felszerelhető tömlővel